LOVEBIRD

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ fredag 28 maj 2010 06:16 | 0 kommentarer



everybody got their history. on every page a mystery. you can read my diary you're on every line.

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 04:18 | 0 kommentarer

Hade slutprov idag i ett ämne jag nästan glömt bort att man tydligen har på universitetet här, gympa. Hahahaha jag fick springa under 9 minuter, göra push ups 30 sek, armhävningar 30 sek, long jumps osv och sen fick jag säga hur många varv etc jag gjort. Hade någon sagt till mig när jag tog studenten att jag inte skulle bli kvitt idrotten skulle jag bangat rumänien. Ar så lat.. har köpt TVÅ gymkort, en låg för "långt" bort (en kvart) så jag köpte en till som låg 1 minut ifrån.. har vart där ca 4 gånger.. och nu är tiden slut, tror inte det är nån ide att förnya det. waste of money. Japp, det är lata jag det. Ironiskt nog fick mitt lazy ass en fet 10a på idrottsprovet, lol vad mom&dad kommer få sig ett gott skratt ikväll!


oldie but goldie.

la revedere doc

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 03:33 | 0 kommentarer
Min favoritlärare i anatomy har fått jobb i Tyskland. Hennes man pluggar sista året på läkarprogrammet i mitt universitet kommer följa med henne dit. Jag önskar dom båda väl! Dagen innan hon åkte så blev hon otroligt emotionell och öppnade upp sig för oss på ett sätt just min grupp aldrig fått se innan, jag har hört att hon av någon konstig anledning alltid var sträng och bitter när hon höll lektion för oss - svenskarna - men snäll och lättsam med sin andra grupp; tyskarna. Det var första gången jag kunde relatera till henne, när hon berättade om hur hon haft en dröm om att förändra världen. Kanske finns en kristallklar reason till varför dom andra inte relaterade till det snacket :) Hon sa att hon ville bli läkare för att göra en förbättring i samhället, men insåg snart att det var en utopi. Det är jättebra om någon här vill bli läkare av den anledningen, om ni vill bidra till en förändring i världen men ni kommer snart inse att det är nästintill omöjligt. Jag har fortfarande det i mig, jag vill rädda liv och hjälpa människor, heal people och förändra världen! Men när folk fortsätter säga att det är en utopi.. När folk fortsätter att säga vet din plats, och försöker trycka ner er.. så kommer ni också att inse, den drömmen kommer alltid vara en utopi. Hon var verkligen ödmjuk, mer än jag kan säga om majoriteten av läkare jag mött på hittills här och i Sverige.. Jag må bli en realist med tiden om hela save the woorld drömmen, men avsikten och ödmjukheten sitter förstenad i benmärgen. Det ska ni veta! Kommer hinna se henne en gång till, hon kommer tillbaka lagom till mitt head & neck prov! då ska hon få en stor bukett blommor och en fet loveandlight dikt! hoppas det ger mig en tia.. haha!

The supreme - babyyyyyyyyyyyyyyylove

beauty is nothing without brains.

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ torsdag 27 maj 2010 13:07 | 0 kommentarer
den videon påminner mig om hur många "snygga glidare" vi har som fuskar på varje tenta.. killar skäms inte, de gör det öppet. de säger det t.om till dig, skriv tydligt så jag också kan se. men tjejer är riktiga smygare. 1, charmar lärarn & småflörtar eller 2, skaffar smarta pojkvänner i klassen som gör allt för dom (inkl proven haha). idag på rumänskan, så charmade killarna vår kvinnliga lärare så att hon bokstavligen gav svaren till dom på det skriftliga provet. det är helt sjukt. kan tyckas vara liite orättvist för oss gamla hederliga liksom.. Aja,men nu känner jag mig redo för en helnatt med fysiologi och anatomy. lyckades få i mig doua isglassar, patru koppar kaffe och sponatangjord chokladpudding. Off I go, Puss på mina smygläsare.
Ryan leslie - Is it real love

I'M A ZECE GIRL

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 07:05 | 0 kommentarer

my lovebird


Kammade hem en fin tia på rumänskan. Jag kan verkligen vänja mig vid att se "10" intill mitt namn. Vädret verkar hålla i sig framöver. Vi har 26 grader idag! A little sunshine for sunny cute.

learning romanian

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ onsdag 26 maj 2010 15:07 | 0 kommentarer

Poate nu esti pregatit pentru mine. Poate crezi ca am nevoie de a învăţa scadenţă, dar dacă vă întrebaţi-mă mâine.. Voi spune acelaşi lucru. Sunt gata pentru dragoste, sunt gata pentru tine. Dece te ascunzi de mine?

Jag har slutprov i rumänska imorgon! har knappt bott här i ett år, ändå förväntas det att man ska tala flytande. Mina grannar som pluggar på tredje året klarade sitt prov förra veckan och får nu fortsätta plugga här, så glada (och lättade!) de måste vara! för kan man inte rumänskan flytande till tredje året får man inte gå vidare till fjärde året eller plugga här alls. Men det ska jag nog fixa. Gillar man något så flyter resten på och ja, jag ääälskar språk :) kan redan allt hon säger i denna video, kan t.om föra konversationer. men behövs mer övning såklart. nuapte buna!

Sunt o pasăre iubesc!

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 14:31 | 0 kommentarer

I'm a lovebird with a bullet proof soul.
Mitt kranium fullt av drömmar och mål, hjärtat fullt av kärlek och passionerade känslor och kroppen full av livslängtan.

inshallah.

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 14:12 | 0 kommentarer



Azerbaijan och Mauritius

Tentaperioden har startat!

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ tisdag 25 maj 2010 09:23 | 0 kommentarer

Detta är hur min tentaperiod ser ut. Tentaperiod innebär att man gör slutprov i alla ämnen man läst under en termin. För min del blir det dessutom TVÅ prov i anatomy, för hela året inte bara denna terminen! Minns ju knappt vad vi gjorde förra terminen, och nu har jag mindre än en vecka på mig att klara det provet som är den 2/7. Jag vet inte hur det ska gå till :)
jag vet att jag bara måste klara dessa prov. fast eftersom en röst i mig fortsätter upprepa att detta är ett omöjligt fall som börjar det även kännas som ett omöjligt fall.. åh jag har för lite tid helt enkelt! och våra lärare kommunicerar ALDRIG med varandra vilket leder till att vi har sjukt ont om tid inför varje prov. Nästa vecka har jag liksom fyra prov; måndag tisdag onsdag torsdag. på raken sådära. I'm scared. alla fyra är svåra ämnen. ALLA ÄMNEN i år är svåra. Möjligen rumänskan som är "lätt".. och det är ändå ett helt nytt språk så även det är svårt. ni förstår väl att lilla jag ligger risigt till? Medstudent var det ja!! Nu ska jag plugga, all nighter you bet!
F*CK MY LIFE!




...so I flipped the middle finger and the index finger followed.
Deuces!


DANSK SOUL

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ måndag 24 maj 2010 07:41 | 0 kommentarer


quadron "herfra hvor vi står" from Yours Truly on Vimeo.

"The Danish group Quadron had a little jam session that the good folks over at Yours Truly captured for our viewing and listening pleasure. They sing "Herfra Hvor Vi Står" and don't bother to translate it to English. Regardless, the song is really beautiful, and, according to an accompanying letter, the lyrics are great if you're "one of 6-10 million humans in the world who can understand [it]." I have to admit, it is highly enjoyable with a little bit of mystery."

hultsfred 2010, oh lovely artists this year!

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 01:01 | 2 kommentarer

SUNNY DAYS

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 00:45 | 0 kommentarer
Diska, storstäda, laga mat till k'naans somriga musik.
I might aswell be a desperate housewife.
handlade i auschan.
auschan som jag hade svårt att uttala i taxin förr.
blev alltid auschwitz. could you take me to auschwitz liksom.
pluggar rumänska hela natten this day.
undrar hur göteborg mår, njuter befolkningen till solen
har hammarkullekarnevalen som sprider glädje i staden börjat än?
det blir första gången jag missar den karnevalen efter 20 år i angered
missar även mersos brors student, känns som igår han skulle välja gymnasie
jag minns det verkligen som igår, det är så sjukt vad tiden springer.

Revolutionize Your Minds!

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ söndag 23 maj 2010 13:52 | 0 kommentarer


A brilliant video prepared by OL! Media for the Democracy Video Challenge organized by the US Embassy in Azerbaijan. Please watch and share!

colourblind

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 05:53 | 0 kommentarer


blind in the eye, so I see you with my heart
and to me, you all look exactly the same.
fear faith compassion and pain.
the same color blood pass through our veins
and tears taste the same when they splash on your face

Brother Ali - Us

we're all the same colour when you turn off the lights

omnia causa fiunt

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 02:56 | 0 kommentarer


this is my confession.. I got this thing for Khadija. I'm addicted!

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ lördag 22 maj 2010 10:31 | 0 kommentarer


www.anagina.blogg.se

what would YOU do if you saw a man lying on the street bleeding with a severe wound on the palm of his hand?

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 03:04 | 0 kommentarer
What would you do to stop it? What would you do if the bleeding didnt stop and was extremely severe? how can you tell if the blood is from a artery or a vein? pressure with band above or below if it's venous blood? show us how you would treat him. lastly would you call it life treathening? blablabla everything was oral too!.. - zece!

Hemkommen från (First Aid) min tredje tenta denna veckan som jag fick en 10a på.
Anatomy på skallen: 9
Cellbio: 5 (i know, men jag kunde allt fick bara black out)
Damn I feel good today!
Har klarat alla tentor denna veckan.

Erykah Badu - Back in the day

Love Azerbaijan

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ fredag 21 maj 2010 07:48 | 0 kommentarer






Beautiful azeri girls. Den översta är Azerbaijanska presidentens dotter Leyla Aliyev. Idag lyssnar jag på en av mina absoluta FAVORIT azeri låtar!
här framförda av iransk azerier som mig Googoosh och Sami Yusuf :)
Hade ingen aning att Sami yusuf var azerie från iran, älskar hans låtar mother, hashi rabbi och den kända med outlandish. Nu så ska jag fortsätta plugga till en tenta jag har imon, lördag, det är första hjälpen. Det kommer vara en skriftlig del och sen ska vi tydligen också ha en praktiskt så vi ska "rädda livet" på en docka och sätta bandage också. Igår hade jag ett prov i cellbiology, det var ett muntligt seminarium som man inte fick faila om man ville kunna göra slutprovet och få betyg i ämnet. TUR att jag och sali klarade provet då hihi :) Kärlek!



proud azeri

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 04:26 | 0 kommentarer
Jag får flipp. vill bara sätta mig på ett plan och besöka landet. besöker henne varje dag i mitt hjärta! Får vänta ett år till verkar det som. 21 års väntan.. tills jag får sätta mitt första footstep i vackra AZ! den här finfina videon som går på CNN gör min längtan starkare, i can't wait :)

Mirror neuron

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ torsdag 20 maj 2010 23:20 | 0 kommentarer

Spegelneuron är en typ av nervcell i hjärnan som hjälper till med härmning och inlärning. De är till exempel orsaken till att en gäspning eller ett leende smittar.

Så fort vi ser en annan levande varelse utföra en rörelse aktiveras spegelneuronen och sätter igång samma rörelse även hos oss. När man med hjälp av röntgentekniker tittar på hjärnan kan man se att samma banor aktiveras i hjärnan
som om vi skulle utföra rörelserna, även vid de tillfällen då vi inte gör det.
Små barn har svårare att motverka de här signalerna och utför i högre grad samma rörelser som omgivningen. Som vuxna har vi lärt oss att blockera vissa signaler och härmar inte våra medmänniskor rakt av, men betydligt mer än vi tror! Mycket synd eftersom spegelneuronen är en del vår empati!

e g y p t

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ onsdag 19 maj 2010 08:24 | 0 kommentarer



Detta är bland det mäktigaste jag sett! Konsert i öknen med pyramiderna i bakrunden. Den första videon är rapp på franska och jag älskar fransk underground hiphop. Andra videon.. ger mig rysningar. Mäktigt. Så många känslor. Och ändå fattar ingen vad han sjunger, det är inget språk som talas. Det är en gammal andalusisk chant. Men ack så mäktigt! Träffar en rakt in i hjärtkammaren! uppskattar youtube en dag som denna. och massa tysk choklad. kan bara betyda en sak när en tjej panikköper hem en massa choklad tillräckligt för en vecka haha

azerbaijanis feelin M.J at a wedding

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 02:42 | 0 kommentarer


Detta kom som en liten chock haha. Efter typ 1:50 blir det grymt, roligt att tjejen ville göra en sån minnesvärd show på deras stora dag. Dansa till Thriller och allt! Tur att det blev bra till slut.

Maybe I'm a fool to feel the way I do, but I will play the fool forever just to be with you forever..

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ tisdag 18 maj 2010 09:05 | 0 kommentarer
Hej
Idag har jag efter en lång sovmorgon trotsigt tvingat mig ut genom dörren för två tråkiga lektioner. Vädret där ute e inte särskilt inbjudande. Man vill bara stanna inne och plugga. (?!)
Det kändes verkligen som höst när vi satt på cafe och drack varm choklad och pratade bort tre timmar förut. Regnet föll hårt mot marken och människorna utanför glasväggarna, höst all over again... i'm not feelin' this days. Inatt kunde jag inte sova så jag besudlade min själ och mina sinnen genom att titta på massa ef men videon som denna. Skälet var dock nobelt. Jag har inte en stor skål chokladglass, massa lösgodis eller romantiska bollywood/ur gamla snyft-killen-bedrog-tjejen filmer i svart vitt haha. Min mamma älskar sådana gamla filmer. Dvs klyschiga filmer som får alla lovebirds att gråta. Min mamma ♥.. Jag känner mig ensam och ledsen idag. Saknar familjen mer än någonsin en dag som denna. Förstår inte hur det lyckas hända gång på gång.. Och då kommer den ledsna känslan över mig oförhappandes och jag hoppas alltid att känslan försvinner lika snabbt och oförklarligt som den dök upp och allt blir bra mellan oss igen. säg mig du gråa moln, kan inte du färgas sådär vackert rosa igen? !ROSA! Nä. Jag ska vara glad. plugget går bra Alhamdulillah och det är det viktigaste. Familjen har köpt massa presenter till mig. Igår visade pappa upp döskalle örhängen på skype, (vanligtvis är jag väldigt skeptiskt till att bära sånt där jag gillar inte
budskapet och hela satan/dödsälskande äckliga rihanna känslan över döskallar) o min far var så glad att jag har börjat kämpa i skolan och för resultaten på dom senaste anatomy proven så det leendet från en stolt pappa kan man inte säga nej till. Saknar dig pappa.
Nåja. Jag ska ju ändå härifrån i i juli, så what’s all the gnäll about today?


Whitney Houston - I belivie in you and me

Sittin' here resting my bones and this loneliness won't leave me alone. It's two thousand miles I roamed, Just to make this dock my home

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ måndag 17 maj 2010 09:50 | 0 kommentarer


NÄMENHÖRNI! Idag fick jag fina komplimanger av Dr. Roxana under skull testet (duktighetsbekräftelse, check! haha!!) Jag är mer glad över komplimangerna än själva betyget som förövrigt var en stark nia :) Jag skulle fått en 10a om jag inte vart så nervös i början och sagt fel på en sak jag faktiskt kunde, men en 9a är aldrig fel i min värld :) Ni förstår inte hur nervös jag var! Jag började flumma som aldrig förr! Ni vet när man gör något pinsamt och minns hälften efteråt för att man försökt att förtränga det redan sekunden efter..? Well, tyvärr lyckades jag inte förtränga det! dessa ord säger sammanfattar bra dock: f*ck romania, wallah wallah, haram. Obs, dom fyra första orden kom inte från mig så bespara det. :)
Tawakalto Ala Allah; gör ditt bästa och låt Gud ta hand om resten :)

Otis Redding - (Sittin' On) the dock of the bay

We are one and one we will always be, i'm lovin you from within I need you I want you I miss you I love you

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ 03:30 | 0 kommentarer

Halo.. Det jobbigaste med att bo i Rumänien är distansen. Distansförhållande och saknaden efter Honom. Nästa gång jag får hålla om min älskade, kommer det ha gått en 6 månaders period som vi vart ifrån varandra. Jag vet att många inte skulle palla distansförhållande, men jag vet och han vet att vi aldrig kommer hitta någon som vi kommer känna såhär starkt för. Därför får vi bara göra det bästa av situationen och ha tålamod. Inshallah kommer inte framtida år bli såhär, då han kommer besöka mig här vilket inte var möjligt i år. Det finns inte en chans att ge upp, jag sitter hellre här i min ensamhet och vet att hans kärlek är min än att leva utan honom i mitt liv.
Jag skulle självklart klara mig lika bra utan en man i mitt liv, det handlar inte om ett beroende av att ha någon. Det handlar helt enkelt om att jag ser mannen jag vill spendera resten av mitt liv med när jag tittar in i hans ögon. Våra barn ska kunna tala somaliska, persiska, azeri, turkiska, svenska, engelska (obs; BRITTISKA!) och franska flytande :) Pappan talar somaliska, svenska och engelska. Mamman talar persiska, turkiska, azeri, rumänska, svenska och engelska. Våra barn ska kunna alla cranial nerves och ben, och alfabetet redan vid 1 års ålder. Haha. Underbarn. Dom ska inte få kolla på disney, utan andra tecknade som smyger in kunskap och inte rasism! Intelligens i all ära, men det är noll utan karaktär. Generösa, livsnjutare och hjälpsamma ska våra bebisar bli. Haha. Min blogg, mitt drömmande flummeri! :) Jag älskar honom så..


Fertile Ground - Lovin You

I found my way, Thank you Allah.

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ söndag 16 maj 2010 02:15 | 3 kommentarer

Assalamo alaykom

Jag har upptäckt vilken religion som passar mig. Correction. Jag har funnit den rätta, sanna och mest logiska samt vackraste religionen. Ja, jag har verkligen insett vilken vacker religion islam är. bättre sent än aldrig. Jag bestämde mig redan som liten att alltid vara kritisk till allt jag hör. När en vän kom till mig med rykten eller skitsnack, när politiker och media ville få oss att tro 9/11, månen, irak, afghanistan, eller annat jag kunde läsa i metro så köpte jag det inte. Inte förrän jag gjort min egen research eller om min magkänsla sa annat. jag har alltid haft en liten truth seeker i mig och gått min egen väg. jag skulle kunna rabbla upp miljontals exempel, men främst tycker jag att det är på sin plats att jag gör det högt för mig själv istället. och oftare. som en liten reminder om vilken stark individ jag har blivit. Body mind and soul. Allah har öppnat mina ögon, jag ska bli en troende OCH praktiserande muslim. jag har gjort min research under ett års tid nu, och kommit till punkten att jag även vill börja be 5 ggr/dagen. Sen blir jag lite fundersam när det kommer till trobekännelsens shahada, bör jag göra den? vi iranier är ganska kända för att vara större islamofober än sverigedemokraterna själva. detta för att vi bara sett fellärdas grymma handlingar mot vårat folk, slöjtvång mot kvinnor, mord och tortyr som skett i religiones namn enligt okunniga persiska mullor och presidenter. det blir väldigt svårt att vara kritisk och intelligent när man gång på gång får bekräftat att islam är en våldsam religion av okunniga idioter, och när synen av den fredliga muslimen är frånvarande. därför var även jag en av dom iranierna; jag kunde ofta säga, jag är född som muslim men jag är varken troende eller praktiserande. det ändrades med tiden till ateist. det ändras här och nu till stolt troende muslim. inshallah kan jag även tillägga praktiserande. jag frågade en muslimsk bloggerska i brist på andra som jag kan vända mig till såhär;

- Hej
Jag har en fråga som jag vill ställa. finns det något sådant som att födas som muslim? iranska folket är muslimer, men dom i sverige är inte särskilt troende. jag kan nu i efterhand våga påstå att jag var ateist ett tag. jag vill nu bli muslim. min komplicerade fråga är, behöver jag göra shahada hos en imam eftersom jag inte var troende förr, eller behövs det inte eftersom jag .. föddes in i religionen? tacksam för svar.

2010-05-03 / 19:00:22


- Assalamo alaykom,

Jag är ingen lärd, men jag känner systrar som har varit i din situation med. Systrar som är födda i ett muslimskt land men sedan inte brytt sig om Islam eller Allah swt och levt efter sin egen vilja helt och hållet. När dessa systrar har vänt tillbaka till tron har de sett det som att de har vänt tillbaka, inte konverterat eftersom de inte bytt religion, men antagit tron igen och därigenom sagt shahada för sig själva men inte nödvändigtvis till en imam. Du får inte glömma att det viktigaste är inte att en imam hör din shahada, utan att du själv vet vad du tror på och vet hur du vill leva och även gör det inshaAllah.
Man kan "födas in" i en religion genom att dina föräldrar eller familj är muslimer, men man kan även lämna religionen när du inte längre praktiserar den. Kommer du då tillbaka till Islam är du muslim igen.
Må Allah swt hålla dig på den rätta vägen och vägleda dig hela livet, ameen.

2010-05-03 / 19:43:31
URL: http://trueislam.blogg.se/

jag kommer göra min shahada i ensamhet. jag är så glad, ser fram emot att ta tag i detta. vet ni vad jag har märkt att det vackraste med muslimer är? syster och brödraskapet. igår kom en muslimsk läkarstudent från frankrike fram till mig i biblioteket och undrade om jag kunde leta efter en muskel som sätter sig på zygomatic bone (kind benet) i min anatomi bok, det gjorde jag med glädje. jag frågade vilken år hon gick på, hon svarade femte. ett år kvar så är hon läkare. Mashallah sa jag. Är du muslim frågade hon lite glatt överraskad och vi började prata massa, och plötsligt fick jag känna på det jag alltid fått titta på utifrån, syskonskapet ALLA troende muslimer emellan. Gu vilken vacker religion det är!


Maher zain- thank you allah

I came in like a lamb, but I intend to leave like a lion.

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ lördag 15 maj 2010 09:38 | 0 kommentarer
Salut!
Ni skulle bli överraskade av hur lite jag kan om landet jag snart spenderat två terminer i. Det är ingen hemlighet att mycket av vad jag dras till och har intresse för har en lätt mystik svävande över sig. Landet jag bor i är ju mystiken personifierad. Transylvania. Den här staden, Cluj, har så mycket kultur. Jag vill se allt vad detta vackra land som ska vara "mitt hem" de närmsta sex åren har att erbjuda, men kan inte pga tidsbrist. Jag hyser en stor kärlek till detta land, trots att det är långt ifrån perfekt. Jag älskar människorna. Livliga, temperamentsfulla, generösa, kaxiga, mystiska, vackra, religiösa, glada och öppensinnade. Hur kan det komma sig att jag känner mig mer bekväm i detta land än i landet jag är född och uppväxt i? Rasismen sprider sig i luften där borta. Jag kan bara sitta och se på hur vårat vackra Sverige blir matad med alltmer hat mot muslimer varje dag. Hon vet att hon är smartare än så, men hon har en tendens att fokusera på dom ytterst få bristerna istället för att se helhetens skönhet. Jag hoppas att hon hittar tillbaka till sig själv och minns hur hon en gång i tiden hade ett eget tänk och var ödmjuk, förstående och jordnära. När hon visste att alla var olika, men respekterade alla. Min nya vän transylvanien är som du var förr Sverige. Men det finns alltid hopp. Jag må vara i detta landet för tillfället, men jag kommer mitt ansvar och flytta tillbaka i framtiden. Jag ska bli en förebild för utländska tjejer och ett motbevis på alla argument SD kan tänka sig att ha.


Sade - bullet proof soul

You're ruling the way that I move and I breathe your air. You only can rescue me

▼ sunny cute°o ☥ •° ♥ fredag 14 maj 2010 14:21 | 0 kommentarer
Hej där,


Är blogg, facebook, myspace, msn och andra tidskrävande hemsidor värda att lägga sin energi på? jag tycker inte det. too many hours of our lives are wasted infront of a computer. vad hände med att leva? haha. men hur ska jag annars få ur mig skrivandet om inte här på bloggen? så nu kör vi, blogg ska jag få ha tycker jag. På ett nytt blankt blad dock, så min gamla 3 åriga blogg säger vi adjöken till nu!

Sade - Cherish the day
© Copyright Reserved bullet proof soul | Design by: Yoshz | Converted into Blogger Templates by Theme Craft